10 dagar

…har gått sedan mitt förra inlägg. Jag gör mitt bästa för att updatera men livet kommer i vägen helt enkelt!!! :/

Jag kom hem från London förra söndagen! Alltså har jag hunnit jobba en hel vecka och även spenderat en helg på seminarium i Norrköping. Denna vecka är jag ledig på fredag, midsommar you know. Även fast vi inte har fått någon sommar alls i år tycker jag. Blir väldigt avundsjuk på alla som är utomland och har världens finaste väder. MEN, snart så…! Den som väntar…jaaa, ni vet!

Helgen i Norrköping bjöd på spännande disskusioner och så fick jag umgås med världens finaste tjejer!!! 😀

Denna helg kommer en annan favorit och hälsar på och nästa helg ytterligare två eller tre stycken!!!

LÄNGTAR!!!

wpid-20130405-102325.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>